Nyheter

Är du vår nya verksamhetsledare på Jord & Skog och Entreprenad?
Som verksamhetsledare är ditt uppdrag att bibehålla och utveckla affärer och att skapa bra relationer med såväl våra kunder som medlemmar. Du kommer att vara ansiktet utåt för den ekonomiska föreningen i kundmötet där du erbjuder flexibla lösningar inom främst Jord & Skog och Entreprenad. Du kommer kunna erbjuda mångsidiga entreprenörer med ett stort urval av moderna maskiner och kompetenser för många olika typer av uppdrag, så du kommer behöva ett stort engagemang för våra medlemmar.

Eftersom vi är en medlemsförening kommer du ha dagliga kontakter med medlemmarna och rollen innebär även att utveckla ditt ansvarsområde för att maximera medlemsnyttan.

Rollen innehåller mycket variation och spännande utmaningar och vi vågar lova många intressanta möten. I Sveriges Maskinringar finns det ett nätverk av kompetenser och kontakter till din hjälp. MRZ med kontor i Östersund är en av 14 maskinringar i Sverige. I rollen ingår avtals- och offertarbete, fakturering samt budgetuppföljning tillsammans med övriga på kontoret.

Vem är Du?
Vi söker dig, med erfarenhet inom jordbruks- och entreprenadbranschen. Det är meriterande med erfarenheter av liknande arbetsuppgifter med ett tydligt sälj- och affärsinriktat tankesätt. Har du erfarenhet av offentlig upphandling, LOU ser vi det som meriterande. I rollen krävs att du har ordning och reda och i mötet med andra människor känner du dig trygg och säker med ditt öppna sätt, har lätt att skapa både kontakt och förtroende. Du är ödmjuk inför uppgiften, prestigelös, entusiasmerande samt har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är driven och marknadsorienterad och innehar en väl förankrad känsla för ekonomi och en erfarenhet av att skapa tillväxt samt öppna nya affärsytor. Du har erfarenhet av marknadsbearbetning och vet vad som driver resultat. Vi vill att du obehindrat uttrycker dig professionellt på svenska i tal och skrift. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en positiv och motiverande person som skapar förtroende i samarbetet med andra men även kapabel att vara kravställande när det så krävs.

Tjänsten är en tills vidare tjänst med 100 % tjänstgöringsgrad. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Maskinring Z Ekonomisk Förening, MRZ
Sveriges Maskinringar är en riksorganisation för landets 14 lokala Maskinringar där MRZ ingår. Genom våra totalt ca 5 000 medlemsföretag erbjuder vi flexibla problemlösningar inom områdena Entreprenad, Bemanning, Jord, Skog och Energi. Våra mångsidiga och självständiga entreprenörer har ett stort urval av moderna maskiner och kompetens för olika typer av uppdrag. MRZ är en ekonomisk förening som genom våra ca 175 medlemsföretag i Jämtlands län erbjuder och förmedlar flexibla lösningar till våra kunder. För våra medlemmar skapar vi medlemsnytta bland annat genom affärer, utbildningar, rabattavtal och faktureringstjänster.

Maskinringens främsta syfte är att förbättra lönsamheten hos både köpare och säljare. Maskinringen är bland annat en stor aktör inom gröna näringarna och vi ger livskraft åt Sveriges landsbygd men vi är även verksamma inom ex snöröjning, fiberutbyggnad, mark och anläggningsarbeten såväl privata som offentliga entreprenadarbeten. Vill du veta mer om MRZ gå in på www.mrz.se

Frågor om tjänsten kan göras till
Mikael Holmström 070-662 11 25 Verksamhetschef
Lena Kristoffersson 070-62 85 84 Verksamhetsledare
Fredrik Berggren 070-109 35 67 (föreningens ordförande)

Välkommen med din ansökan senast 25/3-2022. Utvärdering och intervjuer görs löpande.

Maskinring Z
Hagvägen 10 A
831 48 Östersund
eller mikael.holmstrom@mrz.se

 

Iffelnäs-9(1)

Bli medlem i MR Z

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!