Fastighetsskötsel

MRZ hjälper till med allt från inre och yttre fastighetsskötsel samt gräsklippning, vinterväghållning och skötsel av träd.

Fastighetsskötsel handlar om att värna om trivsel för boende, se till att fastigheten vårdas väl eller att se till att det är en trevlig miljö på arbetsplatsen/skolan som välkomnar de personer som dagligen uppehåller sig i lokalerna.

Vi på MRZ erbjuder både yttre och inre fastighetsskötsel och tillhandahåller tjänster som vaktmästeri eller renhållning. MRZ hjälper också till med allt från gräsklippning till skötsel av träd, häckar och rabatter på sommaren och vinterväghållning på vintern.

Utemiljön kräver kontinuerligt underhåll för att vara vacker och trivsam. Vi på MRZ hjälper dig med skötseln från vårens tidiga planteringar till höstens färgsprakande avslut. Därefter tar vi hand om plogning, sandning, takskottning osv under vinterhalvåret.

Gröna och lummiga miljöer gör att människor mår bra och vi på MRZ hjälper till med allt från gräsklippning till skötsel av träd, häckar och rabatter.

Så gör en investering i dina grönytor och höj attraktionskraften på ditt område eller din fastighet, kontakta MRZ idag. 

Ring 063-12 60 10 eller maila till info@mrz.se för att starta ett framgångsrikt samarbete.

 

Bli medlem i MR Z

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!