Skötsel

MRZ erbjuder fastighetsskötare för inre och yttre underhåll samt gräsklippning och häckklippning

Fastighet

MRZ erbjuder fastighetsskötare för inre och yttre underhåll och vi kan hjälpa till med både planerat och felavhjälpande underhåll. Vår fastighetsskötsel sköter om, lagar och fixar i ert hus!

En bred kompetens inom flertalet yrkesområden är avgörande för att kunna tillhandahålla en så god fastighetsskötsel som möjligt.

Vid längre samarbeten kan du känna dig trygg med att vi lär känna fastigheten och att våra medarbetare blir familjära med lokalerna och er som uppehåller er i dem.

Kontakta MRZ idag och låt oss sköta om ert hus för en bättre trivsel.

Grönytor

MRZ hjälper dig med allt från gräsklippning och häckklippning till skötsel av rabatter och trädbeskärning

Våra gröna utemiljöer påverkas starkt av vädret och det är viktigt att ta hänsyn till säsong och växtkraft då man vårdar gräs och buskar. Kunskapen om att klippa lagom mycket och med rätt frekvens är det som gör att utemiljön kommer se proffsskött ut.

Vi på MRZ vet vad dina grönytor behöver och har du maskinerna har MRZ bemanningen. Vi hjälper dig med allt från gräsklippning och häckklippning till skötsel av rabatter och trädbeskärning. Vi kan hjälpa dig genom kontinuerlig skötsel eller hjälpa till vid behov, till exempel vid semester.

Lägg dina grönytor i händerna på några som vet vad det gör och upplev känslan av ett fulländat resultat, kontakta MRZ, vi vet vad din trädgård behöver.

Ring 063-12 60 10 eller maila till info@mrz.se för att starta ett framgångsrikt samarbete.

Bli medlem i MR Z

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!