Jord & Skog

MRZ erbjuder bemanning för alla typer av skogs & lantarbete som avbytare, maskinförare och skogsarbetare

Avbytare

MRZ erbjuder flexibla lösningar för avbytare, som är landsbygdens vikarier, och möjliggör för lantbrukare med djur att vara ledig då och då.

Att arbeta med djur kräver ett visst "öga" och inom MRZ har vi avbytare med både gott öga till djur och stort intresse och kunskap om jobbet. Vi kan hjälpa till vid akuta behov eller regelbundet och du kan vara säker på att du lagt djurskötseln i trygga händer.

Så oavsett om du umgås med tjurskallar hela dagarna eller är trött på alla svin på jobbet så kan vi hjälpa dig när du behöver ledigt. Kontakta MRZ idag för en trygg och flexibel lösning.

Maskinförare

MRZ kan bemanna maskinförare till din grävmaskin, kran, hjullastare eller traktor en viss tidsperiod

Det är maskinerna som utför det tyngsta arbetet men en skicklig maskinförare är helt avgörande för att arbetet ska gå smidigt. Det senaste åren har efterfrågan på maskinutförda arbeten varit stor men många söker med ljus och lykta efter förare.

MRZ har en bred bas av förare med vana från att köra grävmaskin, kran, hjullastare, traktor mm. Vi kan hjälpa dig att bemanna upp din maskin under en viss tidsperiod eller hjälpa till med längre mer kontinuerliga bemanningsuppdrag.

När det gapar tomt bakom ratten och du behöver bemanning till din maskin, kontakta MRZ, ett företag med stora muskler när det verkligen behövs.

Skogsarbetare

På MRZ kan vi erbjuda skogsarbetare som hanterar allt från plantering och röjning till trädvård och trädfällning av svårfällda träd.

Mycket av arbetsmomenten i skogen utgörs fortfarande av motormanuellt arbete. Till viss del är arbetet säsongsbetonat vilket kan göra att man tidvis behöver förstärkning. Vi har 170 lokala medlemsföretag till vårt förfogande och det är en kunskapsbank som borgar för att vi ska finna rätt resurs till ditt uppdrag.

Så kontakta MR, vi erbjuder bemanning i de flesta former.

Ring 063-12 60 10 eller maila till info@mrz.se för att starta ett framgångsrikt samarbete.

Bli medlem i MR Z

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!