Bygg & Anläggning

MR erbjuder bygg- och anläggningsarbetare som kan utföra allt från plattsättningar till gator, parker och lekplatser.

Med alla våra medlemmars olika kompetenser och vårt stora kontaktnät i ditt närområde gör att du slipper ringa runt och jaga, det räcker med att kontakta oss. 

Anläggning

Behöver du förstärkning för att kunna slutföra parken, altanen, tomten eller staketet?? Kontakta MRZ så fixar vi bemanningen till ditt uppdrag

MRZ erbjuder utbildade signalvakter för reglering vid vägarbeten. Vi kan hjälpa till med uppskyltning eller trafikreglering och har bred erfarenhet från arbetet. Signalvakterna ses oftast sommartid efter våra Svenska vägar och värnar om allas säkerhet vid vägarbeten.

Behöver du hjälp med att tygla trafiken vid ett vägarbete, kontakta MRZ så hjälper vi dig.

 

Bygg

MRZ erbjuder byggare med rätt utbildning som utför uppdrag som husgrunder, snickerier, reparationer och garage.

MRZ utför uppdrag som husgrunder, snickerier, reparationer, maskinhallar, garage, spannmålstorkar med mera och vill du ha referenser på tidigare uppdrag lämnar vi gärna det.

Att få tag i en bra hantverkare till de projekt man har planerat kan vara en utmaning. Många av de stora firmorna vill inte ta år sig 'små jobb' och de mindre firmorna kan vara fullbokade eller också känner man helt enkelt inte till att det finns.

Har du ingen möjlighet att bygga själv men vill se tydliga resultat och framsteg i ditt byggprojekt, kontakta MRZ våra duktiga och händiga byggarbetare hjälper gärna dig.

Ring 063-12 60 10 eller maila till info@mrz.se för att starta ett framgångsrikt samarbete.

Bli medlem i MR Z

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!