MR Värmland
   

Bli medlem

Hej!

Det var roligt att du har visat intresse för MR Värmland!
Här kommer lite information om MR och hur föreningen fungerar.

Vi har startat ett samarbete med MR Örebro och har värmlandskontoret på Mejerigatan 2 i Karlstad.

Vill du också bli medlem?

Det finns många argument för att bli medlem i MR Värmland. Som medlem har du förmånliga priser hos flera leverantörer som arbetskläder och diverse förnödenheter till lantbruk, entreprenad och annan verksamhet. 

Swedol: 15 %. Vianor, däck: upp till 40 % på utvalda produkter
Utnyttjar du det kan du lätt tjäna in till serviceavgiften varje år.
Viktigast är ändå att du som medlem i MR Värmland kommer med i ett aktivt nätverk av företagare. Syftet är att förbättra lönsamheten i de enskilda medlemsföretagen. Som medlem förväntas du vara med och påverka utvecklingen framåt.

Vad kostar det att bli medlem?


MR Värmland är en ekonomisk förening vilket innebär att varje medlem betalar en insats i föreningen. Det är ett engångsbelopp om 1 000 kronor. Till detta kommer den årliga serviceavgiften som är för närvarande 600 kronor + moms. (Storlek på avgiften beslutas på varje årsmöte.)

När Du skickat in Din medlemsansökan får Du en faktura på insatsen och den årliga serviceavgiften. Den som sedan säljer tjänster eller hyr ut maskiner genom MR betalar provision. Den dras enbart på tjänster  

Vad får du för pengarna?


MR Värmland är en ekonomisk förening utan eget vinstintresse. Vårt huvudsyfte är att förbättra medlemmarnas lönsamhet genom att använda maskiner och arbetskraft effektivare.

Idag är vi ca 40 medlemmar vilket innebär ett bra kontaktnät.
Verksamhetsledaren (VL) sitter som spindeln i nätet och förmedlar kontakter mellan köpare och säljare. Som köpare finns inget krav på medlemskap men medlemmar har alltid förtur.
Att anmäla sina maskiner och behörigheter till MR innebär att verksamhetsledaren kan hitta vem som har lämpliga resurser för varje specifikt jobb. Det gör du lämpligast via websidan när du fått inloggningsuppgifter, det är inte ett måste men det ökar chanserna att få en förfrågan om olika uppdrag.
Ni bör ha en egen ansvar och rättsskyddsförsäkring.

MR sköter även faktureringen. Att låta MR sköta detta innebär full service med bevakning av förfallodag och påminnelser.

Vill du veta mer och bli medlem? Skicka e-post till oss med företagets org nr: info@mrvarmland.se

Vänliga hälsningar
MR Värmland

 

Bli medlem i MR Värmland

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!