MR Sverige
   

Medlemsförmåner

 

Swedol

Som medlem i MR får du följande rabatt:

25 % Ampro - Verktyg

25 % Award - Fordons- och arbetsbelysning samt vissa eltillbehör

25 % Gesto - Arbetskläder och Arbetsskor

25 % Univern - Arbetskläder

25 % Björnkläder - Arbetskläder

15% på resterande sortiment*

*Rabatterna gäller ej blå priser i katalogen eller kampanjpriser.

Swedol vet hur viktigt det är med rätt produkter för att du ska kunna göra ditt jobb med bästa möjliga resultat. Därför har de tagit fram ett sortiment med några av marknadens mest kända och högkvalitativa märken. Här hittar du allt från skruvar, maskiner, belysning och trädgårdsprodukter till hydraulik och slangpressning. Om du är osäker på vad du behöver eller har frågor angående ett specifikt verktyg eller en annan produkt är du givetvis välkommen att kontakta kundservice så hjälper de dig!

 

Handla som det passar dig!

  • Handla i butik, du är alltid välkommen till någon av Swedols 52 butiker.
  • Plockservice i butik, Mejla eller ring in din beställning till din butik eller utesäljare så plockar de ihop dina varor och du kan enkelt hämta dem.
  • Handla online, Du kan enkelt handla via swedol.se. Saknar du inloggningsuppgifter, vänligen kontakta kundservice på 020-71 20 10 eller webshop@swedol.se.
  • Innesälj, Kontakta innesälj på 020-71 20 10 eller order@swedol.se. Öppettider vardagar 07.00–16.30.

 

Grolls 

Som medlem i MR får du 25 % på Gesto & Björnkläder samt 15 % rabatt resterande sortiment* .

Grolls designar och utvecklar arbetskläder för yrkesfolk. Här hittar du bland annat starka och kvalitativa varumärken som Björnkläder, Univern och Gesto. Här finns också ett stort utbud av skyddshjälmar, hörselskydd och andningsskydd, fallskydd och korttidskläder från marknadsledande leverantörer. Alla är certifierade och kvalitetssäkrade enligt rådande normer.

Om du är osäker på vad du behöver eller har några frågor är du givetvis välkommen att kontakta din närmaste butik eller kundtjänst så hjälper de dig. Grolls erbjuder även tjänster som klädtryck, broderi, fotskanning och omsömnad.

*Rabatterna gäller ej röda priser i katalogen eller kampanjpriser.

 

Handla som det passar dig!

  • Handla i butik, du är alltid välkommen till någon av Grolls 20 butiker. Grolls ingår i Swedolkoncernen så du har därmed även 52 Swedolbutiker att välja mellan då ditt kundnummer gäller i båda kedjorna.
  • Plockservice i butik, Mejla eller ring in din beställning till din butik eller utesäljare så plockar de ihop dina varor och du kan enkelt hämta dem.
  • Handla online, Du kan enkelt handla via swedol.se. Saknar du inloggningsuppgifter, vänligen kontakta kundservice på 020-71 20 10 eller webshop@swedol.se.
  • Innesälj, Kontakta innesälj på 020-71 20 10 eller order@swedol.se. Öppettider vardagar 07.00–16.30.

 

Kvarndammen

Kvdpro tar hand om hela affären, från första samtal tills pengarna finns på ditt konto! Det ska vara lätt att sälja maskiner och tunga fordon och som medlem i MR får du 10 % rabatt när du säljer på nätauktion genom Kvdpro och marknadsplatsen kvdpro.com.

Kvdpro testar och värderar alla fordon och maskiner innan de tillsammans med en objektiv beskrivning läggs ut till försäljning på kvdpro.com. Din maskin eller ditt fordon marknadsförs också på ett flertal svenska och internationella köp- och säljsajter, såsom Blocket, Mascus, och Trademachines. Om Kvdpro mot förmodan inte skulle lyckas sälja ditt objekt så kostar det dig inget.

Har du maskiner eller fordon du vill sälja och är intresserad av en kostnadsfri förhandsvärdering?

Klicka här för att lämna din intresseanmälan eller ring Kvdpro på telefon 010-165 14 09.

 

Vianor

Som medlem i MR har du rabatt på alla Vianor eller Vianor partner verkstäder i Sverige! MR-rabatten finns för lastbilsdäck, personbilsdäck samt däck till tunga fordon. MR-rabatten varierar mellan 16-46 % beroende på modell och tillverkare av däcket. Fråga din Vianorverkstad efter aktuell rabattsats vid ditt däck köp eller kika in på https://vianor.se/

 

Kontorab

Som medlem i MR har du en förmånlig nettoprislista (kan hämtas på MR Mina sidor) plus en generell rabatt om 25% på allt kontors-, städ, lasertoner, ink-jet- och förbrukningsmaterial som inte omfattas av prislistan.

Du gör enkelt dina inköp via www.kontorab.se, telefon 011-440 15 15, order@kontorab.se eller i någon av våra butiker.

Kontorab grundades 1978, som Sveriges första kompletta kontorsvaruhus. Vi har marknadens bredaste sortiment med över 20 000 artiklar. Allt för att du som kund ska hitta det du söker. Vi har en god logistik och ser till att varorna kommer till dig på ett snabbt och säkert sätt. 

 

Beijer

Som medlem i MR har du rabatt hos Beijerbutiker i Sverige. Det finns en nettoprislista och på övriga lagervaror har du 10% rabatt! Du ges möjlighet att öppna ett konto hos Beijer och får då tillgång till en nettoprislistan med alla artiklar (gäller inte kampanjer och trall). Kontakta din Beijer-butik eller kika in på www.beijerbygg.se