MR Sverige
   
MR SverigeMR Sverige
MR Sverige

Medlemsförmåner

Som medlem i MR får du följande rabatt:

25 % Ampro - Verktyg

25 % Award - Fordons- och arbetsbelysning samt vissa eltillbehör

25 % Gesto - Arbetskläder och Arbetsskor

25 % Univern - Arbetskläder

25 % Björnkläder - Arbetskläder

15% på resterande sortiment*

*Rabatterna gäller ej blå priser i katalogen eller kampanjpriser.

Swedol vet hur viktigt det är med rätt produkter för att du ska kunna göra ditt jobb med bästa möjliga resultat. Därför har de tagit fram ett sortiment med några av marknadens mest kända och högkvalitativa märken. Här hittar du allt från skruvar, maskiner, belysning och trädgårdsprodukter till hydraulik och slangpressning. Om du är osäker på vad du behöver eller har frågor angående ett specifikt verktyg eller en annan produkt är du givetvis välkommen att kontakta kundservice så hjälper de dig!

 

Handla som det passar dig!

  • Handla i butik, du är alltid välkommen till någon av Swedols 52 butiker.
  • Plockservice i butik, Mejla eller ring in din beställning till din butik eller utesäljare så plockar de ihop dina varor och du kan enkelt hämta dem.
  • Handla online, Du kan enkelt handla via swedol.se. Saknar du inloggningsuppgifter, vänligen kontakta kundservice på 020-71 20 10 eller webshop@swedol.se.
  • Innesälj, Kontakta innesälj på 020-71 20 10 eller order@swedol.se. Öppettider vardagar 07.00–16.30.

 

Som medlem i MR får du 25 % på Gesto & Björnkläder samt 15 % rabatt resterande sortiment* .

Grolls designar och utvecklar arbetskläder för yrkesfolk. Här hittar du bland annat starka och kvalitativa varumärken som Björnkläder, Univern och Gesto. Här finns också ett stort utbud av skyddshjälmar, hörselskydd och andningsskydd, fallskydd och korttidskläder från marknadsledande leverantörer. Alla är certifierade och kvalitetssäkrade enligt rådande normer.

Om du är osäker på vad du behöver eller har några frågor är du givetvis välkommen att kontakta din närmaste butik eller kundtjänst så hjälper de dig. Grolls erbjuder även tjänster som klädtryck, broderi, fotskanning och omsömnad.

*Rabatterna gäller ej röda priser i katalogen eller kampanjpriser.

 

Handla som det passar dig!

  • Handla i butik, du är alltid välkommen till någon av Grolls 20 butiker. Grolls ingår i Swedolkoncernen så du har därmed även 52 Swedolbutiker att välja mellan då ditt kundnummer gäller i båda kedjorna.
  • Plockservice i butik, Mejla eller ring in din beställning till din butik eller utesäljare så plockar de ihop dina varor och du kan enkelt hämta dem.
  • Handla online, Du kan enkelt handla via swedol.se. Saknar du inloggningsuppgifter, vänligen kontakta kundservice på 020-71 20 10 eller webshop@swedol.se.
  • Innesälj, Kontakta innesälj på 020-71 20 10 eller order@swedol.se. Öppettider vardagar 07.00–16.30.

 

Kvdpro tar hand om hela affären, från första samtal tills pengarna finns på ditt konto! Det ska vara lätt att sälja maskiner och tunga fordon och som medlem i MR får du 10 % rabatt när du säljer på nätauktion genom Kvdpro och marknadsplatsen kvdpro.com.

Kvdpro testar och värderar alla fordon och maskiner innan de tillsammans med en objektiv beskrivning läggs ut till försäljning på kvdpro.com. Din maskin eller ditt fordon marknadsförs också på ett flertal svenska och internationella köp- och säljsajter, såsom Blocket, Mascus, och Trademachines. Om Kvdpro mot förmodan inte skulle lyckas sälja ditt objekt så kostar det dig inget.

Har du maskiner eller fordon du vill sälja och är intresserad av en kostnadsfri förhandsvärdering?

Klicka här för att lämna din intresseanmälan eller ring Kvdpro på telefon 010-165 14 09.

 

Som medlem i MR har du rabatt på alla Vianor eller Vianor partner verkstäder i Sverige! MR-rabatten finns för lastbilsdäck, personbilsdäck samt däck till tunga fordon. MR-rabatten varierar mellan 16-46 % beroende på modell och tillverkare av däcket. Fråga din Vianorverkstad efter aktuell rabattsats vid ditt däck köp eller kika in på https://vianor.se/

 

Som medlem i MR har du en förmånlig nettoprislista (kan hämtas på MR Mina sidor) plus en generell rabatt om 25% på allt kontors-, städ, lasertoner, ink-jet- och förbrukningsmaterial som inte omfattas av prislistan.

Du gör enkelt dina inköp via www.kontorab.se, telefon 011-440 15 15, order@kontorab.se eller i någon av våra butiker.

Kontorab grundades 1978, som Sveriges första kompletta kontorsvaruhus. Vi har marknadens bredaste sortiment med över 20 000 artiklar. Allt för att du som kund ska hitta det du söker. Vi har en god logistik och ser till att varorna kommer till dig på ett snabbt och säkert sätt. 

 

 

 

iChemistry är en molnbaserad kemikaliehanteringslösning för användare av kemiska produkter.

Idag förenklar iChemistry arbetet för företag och organisationer över hela världen genom att hjälpa dem hantera kemikalier, säkerställa lagefterlevnad och minimera risker.
Med uppdaterad information direkt i mobilappen har både du och dina anställda tillgång till viktig information snabbt och enkelt.

Nu erbjuder MR tjänsten iChemistry till medlemspris, vill du ha mer information eller ansluta dig till tjänsten? Besök MR Mina Sidor eller kontakta Göran Westman goran.westman@mrsverige.se

 

Klaravik är ett av landets ledande auktionsföretag och är specialiserade på maskiner, verktyg och fordon.
Klaravik har över 360 000 registrerade budgivare och varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion på deras webbplats, till en besökssiffra som överstiger 2,6 miljoner varje månad.

Avtalet ger dig rabatt på provisionen då du säljer en vara, hitta din lokala auktionmälkare på https://www.klaravik.se/salj-pa-klaravik/.

 

Mobile Partner Logotelavox
 

Mobile Partner har tillsammans med Telavox tagit fram ett ramavtal för Maskinringen och dess medlemmar. Syftet är att erbjuda en smidig och enkel
kommunikationslösning i Telias nät som är helt anpassad efter er verksamhets unika behov och förutsättningar. Det är mer än vanlig företagstelefoni, du samlar telefoni, växeltjänst, möten och kontaktcenter i en enkel plattform.

Anmäl ert intresse till Mobile Partner direkt via denna länk.

 

telavox

OKQ8 brinner för att hjälpa dig som är i rörelse och erbjuder allt från hållbara drivmedel och tvätt, till smart bilvård och energi. Med ett företagskort från OKQ8 får du tillgång till Sveriges största stationsnät med över 700 stationer runt om i landet samt mycket bra förmåner på drivmedel och övriga produkter. Våra företagskort fungerar på OKQ8, Volvo/Tanka och övriga samarbetspartners stationer.

Som medlem i MR får du rabatt på drivmedel, tvätt, trafikprodukter och hyrsläp. Ansöker om företagskort gör du på:https://www.okq8.se/maskinringen.

 

Bli medlem i MR Sverige

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!