MR Sjuhärad
   

Vi söker Ekonomiadministratör!

Då Maria har valt att ta nya väger efter 9 år hos oss så söker vi dig som trivs med och har erfarenhet av ekonomiadministration,  gärna heltid men minst 80%. 

Vi söker dig som är självständig, kommunikativ, serviceinriktad och alert och som trivs med att arbeta tajt med dina medarbetare. Du är ansvarig för bokföring, fakturering, orderhantering, uppföljning och månadsbokslut, förberedande för årsbokslut, löneadministration, redovisa skatt, moms och arbetsgivaravgifter, systematiskt registerunderhåll, hjälpa medlemmar och medarbetare med systemhantering, driva, utveckla och förbättra våra rutiner, system m.m. Det ingår också att erbjuda konsult timmar åt medlemsföretag vid behov. Delar av tjänsten är flexibel utifrån personen vi söker men förutom erfarenhet av ovan beskrivna ansvar så ser vi gärna att det finns IT eller kommunikationsintresse. 

Vi finns i en stabil bransch och har fokus på att växa och utvecklas tillsammans med våra medlemsföretag. Vi erbjuder en av Sveriges vackraste arbetsplatser med säte på Rådde Gård utanför Länghem, ett team med totalt 4 medarbetare på kontoret och drygt 100 medlemsentreprenörer att samarbeta med ute i fält samt kunder i stor variation, allt från små till stora och nationella företag. Här får du flexibilitet och om behov finns, varierade arbetstider. På vårt kontor är du ensam i din roll med understöd av VD samtidigt som du finns i ett nätverk tillsammans med flera andra ekonomiadministratörer inom MR Sverige. Vi erbjuder variation i arbetsuppgifter eftersom vi är en liten organisation. Vi bjuder också på många skratt, en del allvar och högt i tak! 

Lockar den här tjänsten, så maila ett personligt brev och CV omgående eftersom vi kommer göra löpande urval. För oss är det prioriterat att din personlighet passar med oss och att du känner dig hemma i de gröna näringarna. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

Kajsa Nilsson VD  kajsa.nilsson@mrsjuharad.se 070-263 43 46

Läs mer om oss här och här!

Rådde gård (2)