MR Sjuhärad
   

Bli medlem

Att bli medlem i MR Sjuhärad!

Vad roligt att du är intresserad av medlemskap i vår förening! Här kommer en beskrivning på vem vi är och vad vi gör för våra medlemmar och kunder:

MR Sjuhärad är tjänsteförmedlare och en ekonomisk förening. Tillsammans hittar vi samarbeten som gör oss starkare, effektivare eller lönsammare! Innan man blir medlem så har man ett samtal med medlemsansvarig för att vi skall ha rätt förväntningar på varandra. I samtalet berättar du vem du är och vad du vill med ditt företag, vilka kompetenser som finns och sen berättar vi vem vi är och så ser vi om vi kan hitta gemensamma nämnare!

MR omsätter drygt 50 mkr varav 20 mkr i Entreprenad, 10 mkr på vinter, 6 mkr på Bemanning, 13 mkr på Jord och Skog och 1 mkr på övrigt. Största affärerna ligger i fallande ordning, finns i områdena snökörning, biogödselförsäljning, vägunderhåll, entreprenad bygg, bemanning bygg, fastighetsskötsel, solpaneler, bemanning fastighetsskötsel, bemanning maskinförare, jordbruksförmedling samt foder- och halmförmedling.

För att höra mer om vad det innebär och för att vi ska få en bild av dig och vad du har att erbjuda kontakta medlemsansvarige Kajsa på 070-263 43 46 eller kajsa.nilsson@mrsjuharad.se eller fyll i din uppgifter här för att bli kontaktad!

Delar av personal och styrelse i MR Sjuhärad

Vi säljer och monterar solpaneler, kontakta oss för en kostnadsfri offert!


 

Vi säljer biogödsel!


 

Bli medlem i MR Sjuhärad

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!