MR Sjuhärad
   

Bygg & Anläggning

Anläggning: Behöver du förstärkning för att kunna slutföra parken, lekplatsen, tomten eller staketet? Kontakta MR så fixar vi bemanningen till ditt uppdrag. Anläggningsarbetare har ett mycket varierat jobb och kan utföra allt från plattsättningar till gator, parker och lekplatser. MR erbjuder anläggningsarbetare med gott kunnande och våra 200 medlemmars olika kompetenser är din säkerhet för att vi ska hitta en resurs som passar just ditt uppdrag.

Signalvakterna ses oftast sommartid efter våra Svenska vägar och värnar om allas säkerhet vid vägarbeten. MR erbjuder utbildade signalvakter för reglering vid vägarbeten. Vi kan hjälpa till med uppskyltning eller trafikreglering och har bred erfarenhet från arbetet. Behöver du hjälp med att tygla trafiken vid ett vägarbete, kontakta MR våra killar och tjejer hjälper dig.

Bygg: MR erbjuder byggare med rätt utbildning och vi har ett stort kontaktnät i ditt närområde vilket gör att du slipper ringa runt och jaga, det räcker med att kontakta oss. MR utför uppdrag som husgrunder, snickerier, reparationer, maskinhallar, garage, spannmålstorkar med mera och vill du ha referenser på tidigare uppdrag lämnar vi gärna det. Att få tag i en bra hantverkare till de projekt man har planerat kan vara en utmaning. Många av de stora firmorna vill inte ta år sig 'små jobb' och de mindre firmorna kan vara fullbokade eller också känner man helt enkelt inte till att det finns. Har du ingen möjlighet att bygga själv men vill se tydliga resultat och framsteg i ditt byggprojekt, kontakta MR våra duktiga och händiga byggarbetare hjälper gärna dig.

Vi säljer och monterar solpaneler, kontakta oss för en kostnadsfri offert!


 

Vi säljer biogödsel!


 

Bli medlem i MR Sjuhärad

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!