MR Örebro
   

Bli medlem

Som medlem i MR Örebro får du tillgång till ett starkt varumärke, marknadsföringskanaler, utbildningar, möjlighet till affärsutveckling och nätverk.
Medlemskapet innebär också att du tar del av gemensamma försäljningsresurser i form av rutiner,  IT, kvalitet & miljösäkring mm
Som en del av en större helhet ökar också möjligheterna att jobba mot större uppdragsgivare och även att kunna påverka branschorganisationer,
Du får även tillgång till upphandlade rabattavtal och andra förmåner. Läs mer om våra rabattavtal och förmåner under separat flik.

Administrationen av de uppdrag som utförts sköts från vårt kontor i Örebro. Tidrapporteringen sker via vårat order/ faktureringssytem NEXT och vi sköter fakturering och betalningsbevakning som även omfattar betalningspåminnelser och eventuella inkassoåtgärder. Du hämtar ditt självfakturasammandrag i NEXT  på vad som fakturerats.


Din personliga inloggning till NEXT får du av oss på kontoret. Behöver du uppdatera ditt företags uppgifter  t e x nya maskiner, kurser eller behörigheter så hör av dig till kontoret så lägger vi in detta till dig så att kontoret har aktuell information om ditt företag.
Om ni har frågor kring verksamheten i MR Örebro är du välkommen att kontakta kontoret eller någon i styrelsen.

 

Bli medlem i MR Örebro

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!