MR Mälardalen
   

Om oss

Vår förening

Maskinringen Mälardalen ekonomisk förening ägs av ca. 400 medlemmar. Vårat huvudkontor finns i Enköping, men vi finns över hela Mälardalen. Genom våra medlemmar erbjuder vi våra kunder en bred kompetens, ett brett utbud av maskiner och tjänster för olika typer av uppdrag inom branscherna fastighetsskötsel, snöröjning, anläggning, bemanning och jord och skog. 

Vårat mål är att ha 100% nöjda kunder. Kunder ska kunna vända sig till MR Mälardalen och känna en trygghet i att lämna över ansvaret till oss för att få uppdraget genomfört på bästa möjliga sätt. Ingenting ska vara omöjligt för oss och vi försöker hela tiden att utveckla oss inom vår verksamhet.

Våra kunder finns inom både offentlig och privat verksamhet. Dessa är bl.a. Enköpings Kommun, Uppsala Kommun, Sigtuna Kommun, Statens Fastighetsverk, SVEVIA, Svensk Markservice AB, Sigtuna Hem, m.fl. Vi utför självklart även tjänster till privatpersoner, såsom trädgårdsarbete, städning m.m. Givetvis utför vi även (näst intill) alla inom jord- och skogsbruk förekommande uppgifter.

Kontakta oss, vi löser era problem med vår kompetens. MR Mälardalen har för avsikt att lösa våra åtaganden med kunniga personer för att nå det resultat som vi själva ställer mycket höga krav på.

Vår målsättning

* Vi ska vara väl insatta i kundens behov och leverera med högsta kvalitet.

*  En väl genomförd affär skapar förtroende och bygger långsiktiga samarbeten. Därför erbjuder vi kompetent personal för varje moment i projekten vi deltar i.

* Vi vill ha 100% nöjda kunder

* Vi har ett aktivt miljöarbete och strävar för att bli certifierade i enlighet med ISO 14001

Garanti

När man anlitar MR Mälardalen ska man känna sig trygg med att vi tar varje uppdrag på fullaste allvar. Vår strävan är att sätta in rätt maskin och rätt person för erat uppdrag, för att ni som kund ska få så stort utbyte som möjligt.

 

Bli medlem i MR Mälardalen

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!