MR Gävle Dala
   

Vi söker Verksamhetsledare till MR Gävle Dala

MR Gävle Dala är en ekonomisk förening vars syfte är att skapa uppdrag åt våra 220 medlemsföretag inom entreprenad, bemanning, jord och skog i Dalarna och Gästrikland. Våra mångsidiga medlemmar har ett stort urval av moderna maskiner och kompetenser för olika typer av uppdrag. Den största delen av vår verksamhet är skötselentreprenader åt offentliga och privata aktörer.
Vi tillhör MR Sverige som är en riksorganisation för landets 14 lokala maskinringar med totalomsättning på ca 600 mkr per år.
MR Gävle Dala omsätter idag ca 50 miljoner kronor och fortsätter att expandera. Vi är ett litet team som vi behöver förstärka och vi söker därför en affärsinriktad verksamhetsledare som vill vara med och utveckla och skapa nya affärsmöjligheter för våra medlemsföretag.

Tjänstebeskrivning
Vi söker en verksamhetsledare med placering i Dalarna.
Som verksamhetsledare i MR Gävle Dala ansvarar du för kund- och medlemskontakterna i ditt område. Du är föreningens ansikte utåt och säljer in uppdrag till nya och befintliga kunder. Du lämnar anbud på offentliga och privata uppdrag. Du ansvarar för att vi har rätt entreprenör för utförandet, att uppdraget uppfyller beställarens krav och utförs i enlighet med MR Gävle Dalas kvalitets- och miljöledningssystem. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001 samt PEFC. Du ansvarar själv för orderläggning och hantering av dina kunders avtal i våra olika IT system. I tjänsten ingår att resa runt i ditt område för att träffa kunder och medlemmar.
Vi söker dig som har stort engagemang och brinner för att göra affärer som utvecklar landsbygden. Rollen kräver att du är självgående och har ett strukturerat arbetssätt. Du är flexibel, prestigelös och ser möjligheter i förändring. Då samverkan är en stor del i arbetet är din förmåga att relatera till andra och bygga nätverk av stor vikt. Du har it-vana och kommunicerar väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från entreprenadbranschen men det är inte ett krav. Vid det slutgiltiga urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.
Vårt kontor är placerat i Storvik men det är inte ett krav att utgå från kontoret. Arbetstid är 70-100 % beroende på sökandes egenskaper och önskemål.

Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Carlsson.
Ansökan skickas med e-post till charlotte.carlsson@mrgavledala.se senast den
8 april 2022. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Charlotte Carlsson
VD, MR Gävle Dala
070-654 10 08

 

Logga MR Gävle Dala web vit bakgrund