MR Gävle Dala
   

Jordbruk

AVBYTARE

Avbytare är landsbygdens vikarier och de möjliggör för lantbrukare med djur att vara ledig då och då.

Att arbeta med djur kräver ett visst "öga" och inom MR Gävle Dala, har vi avbytare med både gott öga till djur och stort intresse och kunskap om jobbet. Vi kan hjälpa till vid akuta behov eller regelbundet och du kan vara säker på att du lagt djurskötseln i trygga händer.

Så oavsett om du umgås med tjurskallar hela dagarna eller är trött på alla svin på jobbet så kan vi hjälpa dig när du behöver ledigt. Kontakta MR Gävle Dala idag för en trygg och flexibel lösning.

 

MASKINFÖRARE

Det är maskinerna som utför det tyngsta arbetet men en skicklig maskinförare är helt avgörande för att arbetet ska gå smidigt. Det senaste åren har efterfrågan på maskinutförda arbeten varit stor men många söker med ljus och lykta efter förare.

MR Gävle Dala har en bred bas av förare med vana. Vi kan hjälpa dig att bemanna upp din maskin under en viss tidsperiod eller hjälpa till med längre mer kontinuerliga bemanningsuppdrag.

När det gapar tomt bakom ratten och du behöver bemanning till din maskin, kontakta MR Gävle Dala, ett företag med stora muskler när det verkligen behövs.

 

SKOGSARBETARE

Mycket av arbetsmomenten i skogen utgörs fortfarande av motormanuellt arbete. Till viss del är arbetet säsongsbetonat vilket kan göra att man tidvis behöver förstärkning.

På MR Gävle Dala, kan vi erbjuda resurser som hanterar allt från plantering och röjning till trädvård och trädfällning av svårfällda träd. Våra entreprenörer har en kunskapsbank som borgar för att vi ska finna rätt resurs till ditt uppdrag.

Så kontakta MR Gävle Dala, vi erbjuder bemanning för skogen i de flesta former.

 

MR Gravstenssäkring

Behöver du hjälp med Gravsstenssäkring?

Bli medlem i MR Gävle Dala

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!